Σίσσυ Χρηστίδου: Τα “οικογενειακά βάρη” μετά το κλείσιμο των σχολείων!

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο επαγγελματικά, τι κι αν μέσα στη μέρα πρέπει να προλάβει χίλια δυο πράγματα , τα δυο αγόρια της είναι η βασική της προτεραιότητα και όχι άδικα. Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου, που μόλις τελείωσαν τα σχολεία, ανέλαβε τα… «οικογενειακά βάρη» με non stop  παιχνίδι και βόλτες με τα παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως μετά την περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα, με το χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη, τόσο η γνωστή παρουσιάστρια, όσο και ο αγαπημένος frontman των Onirama, προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες και να μην αλλάξουν τις αγαπημένες συνήθειες των παιδιών τους. Έτσι, μόλις τρελείωσαν τα σχολέια ξεκίνησαν οι οικογενειακές εξορμήσεις.

Αυτήν τη φορά η Σίσσυ βρέθηκε με τους γιους της στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, που αγαπούν πολύ και απόλαυσαν τη βόλτα τους βλέποντας τα ζωάκια και ανέβασε μάλιστα και μια τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό της γιο.

Όσο για την ίδια, λίγες ώρες αργότερα αποκάλυψε μέσα από το Instagram story της πως «Όταν τελειώνουν τα σχολεία, η δουλειά της μητέρας είναι … η μητρική δουλειά!»

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More