Σίσσυ Χρηστίδου: Τα τρυφερά λόγια για τα γενέθλια του μικρού της γιου!

Έξι χρόνων γίνεται σήμερα ο μικρός γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη και η διάσημη μαμά του έσπευσε να του ευχηθεί με ένα τρυφερό μήνυμα στα social media. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει μεγάλη αδυναμία στα δυο αγόρια της, δεν σταματά να συγκινεί με τα τρυφερά λόγια για τους γιους της, καθώς όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια είναι… «μαμά κουκουβάγια» και τα αγόρια της είναι τα καλύτερα στον κόσμο.

«Δεν έχω γνωρίσει πλάσμα που να μπορεί να δώσει αγάπη όσο απλόχερα τη δίνεις εσύ… Ηλιαχτίδα μου παντοτινή… Γέμισες φως τη ζωή μας από την πρώτη μέρα που ήρθες στον κόσμο αυτό. Την πρώτη εκείνη μέρα… 29.08.13. Και συνεχίζεις κάθε μέρα από τότε… Έξι χρόνια τώρα… Χρόνια πολλά ήλιε μου.. Λατρεία μου μεγάλη…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου και τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων και οι ευχές δεν έχουν τέλος.

Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ και ο Θοδωρής είναι συνεχώς στο πλευρό των δυο παιδιών τους και παρά την απόφασή τους να χωρίσουν ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο Μιχαήλ Άγγελος είναι η προτεραιότητά τους. Με γνώμονα μάλιστα, αυτό, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και προσπαθεί να ακολουθεί τις αγαπημένες συνήθειες που είχε και πρίν (στο βαθμό που μπορούν), ώστε να μην λείπει τίποτα από τα αγόρια τους και να προσαρμοστούν γρήγορα στην νέα καθημερινότητά τους!

Read More

And More