Σίσσυ Χρηστίδου: Ταξίδεψε στο Λονδίνο για να στηρίξει τον Θοδωρή! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή για το Λονδίνο. Ο λόγος ήταν επαγγελματικός αφού είχε προγραμματισμένη μία εμφάνιση για το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το μοναδικό live στο O2 Forum Kentish Town μαζί με τους Onirama. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η μεγαλύτερή θαυμάστριά του που δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρστίδου.

Η Σίσσυ επιδιώκει να βρίσκεται σε κάθε live του συζύγου της όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν και αυτό έκανε και σε αυτή την περίπτωση. Άφησαν για λίγες μέρες τους δυο γιους τους, Φίλιππο Ραφαήλ και Άγγελο Μιχαήλ και απόλαυσαν την βρετανική πρωτεύουσα. Το ζευγάρι φρόντισε να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση!


Τις πρώτες μέρες χάρηκαν τις βόλτες τους στην ηλιόλουστη πρωτευούσα, έκαναν τα ψώνια τους, απόλαυσαν πεντανόστιμα γεύματα στο εστιατόριο “The Life Goddess” που ανήκει σε Έλληνες επιχειρηματίες (δες εδώ περισσότερα) και έζησαν ξεχωριστές ελληνικές βραδιές.

Παράλληλα, ο Θοδωρής τακτοποιούσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού είχε κάποια ραντεβού για μελλοντικές συνεργασίες, ενώ ετοιμαζόταν και για τις εμφανίσεις του.

Ο frontman των Onirama μάγεψε τους Έλληνες του Λονδίνου στο στο 1A Kensington High st,HYDE (ex Beyond) το Σάββατο και την περασμένη Τρίτη τα έδωσε όλα στο O2 Forum Kentish Town.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το live

Το TLIFE βρέθηκε στο Λονδίνο για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα από τη συναυλία στην οποία συμμετείχαν ακόμα ο Πάνος Μουζουράκης, ο Stero Mike και η Sma RaG Da. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τη Σίσσυ δίπλα στο stage του συναυλιακού χώρου που έχει φιλοξενήσει κάποια απο τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ο Θοδωρής φρόντισε να της αφιερώσει κι ένα από τα τραγούδια του κι εκείνη τον παρακολουθούσε με θαυμασμό, ενώ δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες με το κινητό της. Κάποια από αυτά τα μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Σίσσυ χάρηκε το live το ίδιο έντονα με το κοινό που βρέθηκε στο O2 Forum Kentish Town αλλά και με το δυναμικό συγκρότημα που απογείωσε τη βραδιά με την ενέργειά του και όλα όσα είχαν ετοιμάσει.

Read More

And More