Σίσσυ Χρηστίδου: Θεατρική βραδιά με τους φίλους της! [pics]

Σίσσυ Χρηστίδου: Θεατρική βραδιά με τους φίλους της! [pics] | tlife.gr

Οι «Μακρυκωσταίοι και οι Κοντογιώργηδες», η ξεκαρδιστική κωμωδία των Σακελλάριου –Γιαννακόπουλου σε διασκευή και σκηνοθεσία του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα γιόρτασαν τις 130 επιτυχημένες παραστάσεις τους, το βράδυ της Πέμπτης, στο Θέατρο Βέμπο. Οι συντελεστές της παράστασης και εκλεκτοί φίλοι γιόρτασαν την επιτυχημένη πορεία της παράστασης με μια ειδική βραδιά, έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την στήριξη του Θεάτρου Κωφών.

Στην ξεχωριστή βραδιά έδωσαν το παρών αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σπάνια κάνει βραδινές εξόδους της καθημερινές, μιας και επιθυμεί να μένει σπίτι με τα δύο παιδιά της, ωστόσο έκανε μια εξαίρεση και απόλαυσε την επιτυχημένη θεατρική παράσταση παρέα με τον κουμπάρο της και συνεργάτη της στην πρωινή εκπομπή Έλα Χαμογέλα, Παύλο Σταματόπουλο. Η όμορφη Σίσσυ με casual look βρέθηκε στο θέατρο και καταχειροκρότησε τους πρωταγωνιστές της παράστασης, ενώ μόλις το έργο ολοκληρώθηκε πόζαρε γεμάτο χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Στην ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα το χούι του διχασμού, οι συγγραφείς σατιρίζουν και ανατρέπουν την πόλωση, που ταλαιπωρεί αιώνες τώρα τους Έλληνες. Το έργο βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1960, σε μια μετεμφυλιακή Ελλάδα που προσπαθούσε να ξεχάσει και να ξεπεράσει το τραύμα της δεκαετίας του ‘40. Οι Σακελλάριος – Γιαννακόπουλος έδωσαν την δική τους απάντηση στο τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει με όπλο το χιούμορ – το μόνο όπλο που αποκαθηλώνει όλα τα στερεότυπα.

Παγιδευμένοι σε μια έχθρα με ανεξιχνίαστες αιτίες, ο Στέλιος και ο Θωμάς, οι δυο απολαυστικοί ήρωες του έργου, καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο χρέος και στην ζωή. Ψηφίζουν μονοκούκι την ζωή, κι αυτή είναι ίσως η μόνη σοβαρή απάντηση σε κάθε δημοψηφισματική λογική που προσπαθεί να φανατίσει και να μας παγιδεύσει σε δυο εχθρικά στρατόπεδα.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more