Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: 10+1 φωτογραφίες που μαρτυρούν τον μεγάλο έρωτα που έζησαν!

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας, το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram τον χωρισμό τους. Μπορεί το γνωστό ρητό να αναφέρει πως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ωστόσο το συγκεκριμένο τέλος έσκασε σαν βόμβα, αφού οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο έρωτάς τους θυελλώδης και η σχέση τους παρόλο που πέρναγε κατά καιρούς μικρές κρίσεις, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, εκείνοι γνώριζαν τον τρόπο να ξεπερνούν τα εμπόδια και να προχωρούν χαμογελαστοί και πάντα χέρι-χέρι. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που οι δυο τους είχαν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από τις μικρές-ερωτικές αποδράσεις τους αλλά και από τις τρυφερές στιγμές τους σχολιάζοντας τις εν λόγω φωτογραφίες με τα πιο γλυκά λόγια.

Μπορεί αυτά πλέον να ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους να ετοιμάζονται να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, όμως εμείς συγκεντρώσαμε 10+1 από τις πιο τρυφερές στιγμές τους, που οι ίδιοι έχουν μοιραστεί μέσα από τα social media, και σου τις παρουσιάζουμε.

Βέβαια, από εδώ και πέρα θα τους ενώνει για πάντα η αγάπη για τα δύο παιδιά τους.

Read More

And More