Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η απόδραση με τα παιδιά στο Αρκαδικό Χωριό [vid]

Το βράδυ της Παρασκευής η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε, για ακόμα μία φορά, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης. Το εκρηκτικό πρόγραμμα των Onirama στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου θα συνεχιστεί για 3 ακόμα εβδομάδες και φυσικά δεν θέλει να χάσει κανένα από τα live τους. Μαζί της διασκέδασε και ο αγαπημένος φίλος του ζευγαριού, Θέμης Γεωργαντάς.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής έφτασαν στην Ελλάδα λίγες ώρες νωρίτερα αφού τις τελευταίες μέρες βρίσκονταν στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά τους, Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο. Η οικογένεια Μαραντίνη πέρασε ξεχωριστά αυτές τις διακοπές του Πάσχα αφού η απόδραση στην βρετανική πρωτεύουσα δεν ήταν η μοναδική.

https://www.instagram.com/p/Bhi0gBFDli6/?taken-by=sissychristidou

Τις προηγούμενες μέρες το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του και τους κολλητούς του φίλους βρέθηκαν σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, στο Αρκαδικό Χωριό. Πρόκειται για έναν οικισμό στην επαρχία Βόρειας Κυνουρίας της Αρκαδίας. Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους άντρες της ζωής της απόλαυσαν βόλτες στη φύση, παιχνίδια και την συντροφιά ο ένας του άλλου. Δεν σταμάτησαν μάλιστα να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον frontman των Onirama να έχει αναλάβει τον ρόλο του φωτογράφου. Η σύζυγός του μοιράστηκε αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες ενώ λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους ανέβασε κι ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με όλα όσα έκαναν στις πασχαλινές τους διακοπές.

https://www.instagram.com/p/BhRX6WNDokl/?taken-by=sissychristidou

https://www.instagram.com/p/BhPM0QhDw5Y/?taken-by=sissychristidou

Δες όσα έκανε η οικογένεια Μαραντίνη στις διακοπές του Πάσχα:

Read More

And More