Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Μας δείχνουν πώς είναι η κρεβατομουρμούρα! [vid]

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Μας δείχνουν πώς είναι η κρεβατομουρμούρα! [vid] | tlife.gr

Την δική τους εκδοχή για την κρεβατομουρμούρα και όχι μόνο δίνουν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα ακόμη χιουμοριστικό video στο κανάλι της Σίσσυς. Οι δυο τους πριν από τέσσερις μήνες προσπάθησαν να αποκαλύψουν “ποια είναι τα λάθη των γυναικών που ενοχλούν τα αγόρια” και το αποτέλεσμα ήταν διασκεδαστικό. Τώρα, όμως, μετά τη δέσμευση που είχε δοθεί στο πρώτο κοινό τους video ήρθε το 2o μέρος αυτής της συζήτησης.

Ναι, η Σίσσυ συζητά με τον Θοδωρή “τα λάθη που κάνουν τα αγόρια στις σχέσεις τους” ή αλλιώς “τι είναι αυτό που θέλουν τελικά οι γυναίκες”. Το πιο εντυπωσιακό όμως, είναι πως αυτό το video δεν γυρίστηκε σε στούντιο, δεν γυρίστηκε στο ατελιέ της Σίσσυς, ούτε καν στο σαλόνι του σπιτιού. Αλλά στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, κάνοντας τον Θοδωρή να μιλά για μια πρώτης τάξεως… κρεβατομουρμούρα.

Off again ✈️

A post shared by Sissy Christidou (@sissychristidou) on

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το γνωστό ζευγάρι με χιούμορ και σαρκαστική -σε κάποια σημεία- προσέγγιση μας αποκαλύπτουν τι θα κάνει τα αγόρια να γίνουν τελικά αρεστά στα κορίτσια τους. Και τα συμπεράσματα δικά σου…

READ more