Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Νέα απόδραση! Πού βρέθηκαν αυτή τη φορά

Έναν ακόμα προορισμό θα βάλουν στη λίστα τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κάνει πολλά και ξεχωριστά ταξίδια μέσα στο 2018 και φαίνεται πως αυτό είναι κάτι που απολαμβάνουν ιδιαίτερα. Βέβαια, κάποια από αυτά γίνονται με αφορμή κάποια επαγγελματική υποχρέωση αλλά καταφέρουν να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση. Αυτή τη φορά οι δυο τους βρέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα με αφορμή ένα live των Onirama.

Το δυναμικό συγκρότημα είχε προγραμματισμένη εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό στη Λάρνακα. Τραγούδησαν, το βράδυ της Δευτέρας, στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου για την ενίσχυση των μαθητών του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος». Η Σίσσυ Χρηστίδου σαν γνήσια groupie δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύσει τον σύζυγό της και frontman των Onirama. Άλλωστε τους ακολουθεί κάθε φορά που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

View this post on Instagram

Hello Larnaca ♥️

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής ζουν για να ταξιδευούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι περνούν με αυτό τον τρόπο ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι! Πολλές φορές τους ακολουθούν και οι δύο γιοι τους, Φίλιππος Ραφαήλ και  Μιχαήλ Άγγελος. Στην απόδραση στο νησί της Αφροδίτης ωστόσο τα παιδιά έμειναν στο σπίτι.

View this post on Instagram

Off again ✈️

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Read More

And More