Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Οι κρίσεις στο γάμο τους και η επαγγελματική τους συνεργασία! [pics]

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και συνεχώς μας αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη για το περιοδικό People μιλούν για τις κρίσεις και τη ζήλια στη σχέση τους, για το YouTube κανάλι τους, Visit my Greece και για το πώς είναι να δουλεύουν για πρώτη φορά μαζί.

Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.

Θ.: Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.

Σ.: Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο.

Ξέρω πως σας έχουν ζητήσει πολλές φορές να φωτογραφηθείτε μαζί για περιοδικό και να δώσετε κοινή συνέντευξη, αλλά δεν το είχατε κάνει μέχρι τώρα, πέρα από μια κοινή σας εμφάνιση στην ταξιδιωτική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη. Τι σας είχε φρενάρει;

Θ.: Πολλές φορές μας το έχουν προτείνει, από τον πρώτο καιρό που είμαστε μαζί, και για τηλεοπτικές εκπομπές και για φωτογραφίσεις σε περιοδικά.

Σ.: Όμως δεν βρίσκαμε λόγο. Δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί και όταν δίνεις μια συνέντευξη η αφορμή είναι κάτι επαγγελματικό, όταν έχουμε μία δουλειά να προωθήσουμε.

Βέβαια, σας έχουν κάνει προτάσεις για να συνεργαστείτε και τηλεοπτικά, ασχέτως που δεν το αποφασίσατε.

Θ.: Κινούμαστε σε διαφορετικούς χώρους. Όταν ήρθαν οι πρώτες προτάσεις, στηνόμασταν ακόμα με το συγκρότημα, δεν ήθελα να κάνω focus αλλού. Τηλεόραση έκανα αρκετά χρόνια μετά, στο X-Factor, αφού εδραιώθηκε το συγκρότημα, οπότε εκεί μπορούσε να ανοίξει ένας άλλος κύκλος. Ήμουν και προσωπικά πιο έτοιμος, γιατί πριν είχα μια φοβία.

Τώρα συνεργάζεστε για πρώτη φορά στο Visit my Greece, τις ιδιαίτερες ταξιδιωτικές εκπομπές σας στο YouTube. Αυτό πώς προέκυψε;

Θ.: Αυτό ήταν ουσιαστικά μια ιδέα της Σίσσυς όταν είχε ήδη ξεκινήσει το δικό της κανάλι στο YouTube που πήγε πολύ καλά – κάτι για το οποίο ήμουν σίγουρος από την αρχή, γιατί έχει εμπειρία και ταλέντο τόσο πίσω από τις κάμερες όσο και μπροστά. H Σίσσυ είναι πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος, δεν θέλει πολλούς πάνω από το κεφάλι της, έτσι το YouTube ήταν μια ιδανική κατάσταση για εκείνη. Καθώς το δικό της κανάλι είχε μεγάλη απήχηση, της ήρθε η ιδέα για αυτή την ταξιδιωτική εκπομπή. Πριν από αυτό είχαμε κάνει πολλά ταξιδιωτικά vlog για το κανάλι της, στα οποία ήμασταν μαζί και κάναμε χαβαλέ. Έτσι, σκεφτήκαμε μήπως το ταξιδιωτικό κομμάτι είναι πιο ολοκληρωμένο όταν είμαστε μαζί.

Σ.: Άλλωστε, δεν θα πήγαινα ποτέ ταξίδι μόνη μου. Επίσης, τα βιντεάκια που κάνουμε μαζί πάντα έχουν τεράστια απήχηση στον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, του έκανα αυτή τη σοβαρή πρόταση!

Πώς είναι, λοιπόν, να δουλεύετε για πρώτη φορά μαζί;

Σ.: Εγώ το αντιμετωπίζω πολύ λιγότερο σαν δουλειά από ό,τι ο Θοδωρής. Εκείνος είναι πολύ πιο αυστηρός με το τελικό αποτέλεσμα, με τη δομή. Εγώ λειτουργώ πιο αυθόρμητα. Έχω μάθει και από τις ζωντανές εκπομπές, έτσι λέω «πάμε και ό,τι μας βγει». Δεν θα κάνω δεύτερη φορά το ίδιο οn. Αν το ξαναπάμε, θα πω άλλα. Εκείνος είναι πιο οργανωμένος και τυπικός. Εκεί λίγο το χάνουμε, ο Θοδωρής με κατσαδιάζει!

Θ.: Έτσι είμαστε και στην καθημερινότητά μας λίγο πολύ. Αν πάμε, για παράδειγμα, ένα ταξίδι, η Σίσσυ θα θέλει να δούμε τα εμπορικά κέντρα και να κάνουμε βόλτες κι εγώ θα θέλω να πάμε στα μουσεία και τα αξιοθέατα. Κάνοντας μαζί την εκπομπή δείχνουμε και τις δύο πλευρές. Αυτό βγάζει χιούμορ αυθόρμητα, αλλά δίνει και μια πιο ολοκληρωμένη πληροφορία. Απλά στο στήσιμό του πολλές φορές είναι λίγο περίπλοκο, όπως είναι και η καθημερινότητά μας!

Σ.: Όταν πάμε ταξίδι, εγώ θα πω «Βάλε παπούτσια, φύγαμε και όπου μας βγάλει». Εκείνος θα ανοίξει χάρτη, να δει πού θα πάμε, πώς βολεύει με το μετρό, ποια είναι η διαδρομή.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Read More

And More