Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Παρακολούθησαν αγκαλιά επίδειξη μόδας! Φωτογραφίες

Από την πρώτη ημέρα που βρίσκονται μαζί, έχουν μάθει να λύνουν τα προβλήματά τους χέρι – χέρι, να είναι πρώτα και πάνω από όλα φίλοι, να μοιράζονται κάθε σκέψη τους και να χαίρονται ο ένας με τα ενδιαφέροντα και τις επιτυχίες του άλλου.

Ένα από τα πράγματα που κάνουν τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου ένα πραγματικά ξεχωριστό ζευγάρι είναι πως αυτά τα 9 χρόνια που μοιράζονται την ζωή τους, δεν παραλείπουν ποτέ να εκδηλώνουν την τρυφερότητά τους ο ένας στον άλλο δημόσια με δηλώσεις τους σε συνεντεύξεις αλλά και τρυφερές αγκαλιές μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια ρούχων και ο frontman των Onirama μοιράστηκαν μία ακόμα αγκαλιά που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός όταν βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του 17ου Athens Xclusive Designers Week για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Erotokritos.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλωστε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγάλη διοργάνωση για την μόδα. Μπορεί μόνο η παρουσίαστρια να ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν αλλά και οι δύο αγαπούν την μόδα και το στυλ και το δείχνουν σε κάθε τους εμφάνιση.


Με τον σχεδιαστή μόδας Erotokritos.

Δίπλα στο αγκαλιασμένο ζευγάρι κάθισε η Χριστίνα Κοντοβά.

Read More

And More