Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Πέρασαν μαζί το απόγευμα της Κυριακής! [video]

Μπορεί να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς στην  προσωπική τους ζωή, τα δυο παιδιά τους όμως είναι η βασική προτεραιότητά τους. Ο λόγος για την  Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, που πέρασαν μαζί το απόγευμα της Κυριακής για χάρη των αγοριών τους: του Φίλιππου Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου (Mike)

Οι τέσσερις τους βρέθηκαν μαζί στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου, όπου αυτές τις μέρες φιλοξενείται το «Christmas Theater», όπου παρακολούθησαν μια μαγική παράσταση. Πρόκειται για το Las Vegas Magic Festival 2 που φιλοξενήθηκε στο Christmas Theater φέρνοντας τους καλύτερους μάγους και παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό υπερθέαμα στη σκηνή.

Εφτά από τους καλύτερους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας ήρθαν στο Christmas Theater για να μας χαρίσουν μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.

Σε αυτήν την παράσταση, λοιπόν, βρέθηκαν ο frontman των Onirama και η γνωστή παρουσιάστρια και οικοδέσποινα του «Έλα χαμογέλα» και επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά πως κρατούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Read More

And More