Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Πέρασαν τα γενέθλια του γιου τους Μιχάλη, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Είναι γνωστό ότι εδώ και κάποιο καιρό, η Σίσσυ Χρηστίδου, έχει ξεκινήσει το δικό της yοutube channel και μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της, μοιράζεται μυστικά και αποκαλύπτει πράγματα που την προβληματίζουν. Πρόσφατα, ο μικρός της γιος Μιχάλης, είχε τα γενέθλιά του και μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, τον κουμπάρο τους Παύλο Σταματόπουλο και τον μεγάλο τους γιο Φίλιππο, βρέθηκαν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για να γιορτάσουν.

Η Σίσσυ μας ξεναγείστο Αττικό Πάρκο, ενώ ο Μιχάλης αποκαλύπτει πως τ’ αγαπημένα του ζώα είναι τα δελφίνια κι έτσι παρακολουθούν το show. Πολλά ήταν όμως και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το βίντεο κι εκείνη απάντησε με μια φωτογραφία της

New video peeps «Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο από.. την πίσω πόρτα!» Το βίντεο αυτό γυρίστηκε την ημέρα των γενεθλίων του Μιχαήλ. Ο κύριος Λεσουερ και οι συνεργάτες του κάνουν υπέροχη δουλειά και υπεραγαπάνε τα ζωάκια που φιλοξενούν! Τους ευχαριστούμε πολύ που μας άνοιξαν τις κρυφές τους πόρτες για χάρη του βίντεο! …και του Μιχάηλ! Ps. Τα ζωάκια αυτά παρόλο που έχουν γεννηθεί σε «αιχμαλωσία», δεν έιναι αιχμάλωτα. Παίρνουν άπειρη αγάπη και φροντίδα από τους εκπαιδευτες τους. Έιναι ζωάκια που έχουν γεννηθεί μέσα σε πάρκα και αν κάποιος τα απελευθέρωνε θα έχαναν τη ζωή τους. Ζωάκια γεννημένα μέσα στην ανθρώπινη αγκαλιά. Όπως το ψαράκι στη γύαλα σου ή το σκυλάκι στο σαλόνι σου. Που το λατρεύεις, το προσέχεις, το εκπαιδεύεις και το ταίζεις. Στο πρόγραμμα του πάρκου τα παιδιά ερωτεύονται αυτά τα πανέμορφα ζώα και μαθαίνουν τι μπορούν να κάνουν για την προστασία τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Read More

And More