Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ρομαντική απόδραση στην Βόρεια Ελλάδα! [pics]

H Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. O γάμος τους μετρά 9 ολόκληρα χρόνια ενώ οι δύο γιοι τους έχουν επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο το παραμύθι τους. Η Σίσσυ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Θοδωρή και δεν είναι λίγες οι φορές που τον ακολουθεί στις περιοδείες του, ενώ εκείνος στηρίζει την Σίσσυ σε κάθε της απόφαση. Πρόσφατα μάλιστα, ο Θοδωρής βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης της νέας εκπομπής της παρουσιάστριας έτσι ώστε να την ηρεμεί και να την συμβουλεύει.

Το όμορφο ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασίσει να συνεργαστεί και επαγγελματικά. Ειδικότερα, άνοιξαν το δικό τους κανάλι στο youtube με σκοπό να γνωρίσουν την Ελλάδα τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους ακόλουθους τους. Και οι δύο άλλωστε αγαπούν πολύ τα ταξίδια οπότε είναι λογικό να είναι ευτυχισμένοι με το νέο τους εγχείρημα.

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λιτόχωρο, μια κωμόπολη στις απολήξεις του Ολύμπου. Το ζευγάρι έκανε μια ρομαντική βόλτα στα φθινοπωρινά τοπία της περιοχής απαθανατίζοντας ο ένας τον άλλον στα πιο εντυπωσιακά μέρη. Όπως ήταν λογικό και οι δύο μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την εκδρομή τους, αν και την παράσταση έκλεψε η φωτογραφία που ανέβασε ο Θοδωρής με την σύζυγό του να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More