Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ρομαντική απόδραση για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz! Η παρουσιάστρια εδώ και δύο εβδομάδες έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της.

Την Κυριακή μετά το τέλος της εκπομπής, ο Θοδωρής πήρε την γυναίκα της ζωής του και ταξίδεψαν μέχρι το Ναύπλιο. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τα ταξίδια και όποτε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, επισκέπτονται προορισμούς είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Μπορεί να μετράνε 9 χρόνια γάμου, όμως και οι δύο είναι τόσο ερωτευμένοι, όπως ακριβώς ήταν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους .

Τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την μίνι απόδρασή τους με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Όπως θα δεις, το ζευγάρι έζησε ξέγνοιαστες στιγμές και δεν σταμάτησε στιγμή να εκδηλώνει τον έρωτά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More