Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ρομαντική βόλτα στο θέατρο! [pics,vids]

Βραδιά για δυο ήταν η χθεσινή για τον Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο frontman των Onirama και η γνωστή παρουσιάστρια και σχεδιάστρια άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Hair” στο θέατρο Χώρα.

Το ζευγάρι, μάλιστα, λίγο πριν παρακολουθήσει το συναρπαστικό μιούζικαλ ανέβασε και video στο instagram story της Σίσσυς Χρηστίδου με παιχνιδιάρικη διάθεση. Εκεί, η Σίσσυ παραδέχτηκε πως έχει “τον καλύτερο άντρα στον κόσμο” και ο Θοδωρής της … το επιβεβαίωσε!

Λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις της παράστασης και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές του έργου…

Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου

Λίγα λόγια για την παράσταση:

ΗAIR! H συναρπαστική, τολμηρή, νεανική παραγωγή που δημιούργησε τεράστιο θόρυβο στη Νέα Υόρκη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε και που γνώρισε μεγάλη επιτυχία καιπολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony για το καλύτερο soundtrack και την καλύτερη αναβίωση μιούζικαλ, αντίστοιχα.

Σίσσυ Χρηστίδου, Νίκος Μουτσινάς, Θοδωρής Μαραντίνης

Το HAIR λέει την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή.

Παναγιώτης Χατζηδάκης, Ράνια Θρασκιά, Τόνια Σωτηροπούλου, Θοδωρής Μαραντίνης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More