Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το ταξίδι στο Λουτράκι, οι βραδινές εξορμήσεις και η νέα αρχή!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση τους είναι ιδιαίτερη και υπάρχει ανάμεσά τους μία βαθύτερη ένωση η οποία με το πέρασμα του χρόνου μεγαλώνει. Εδώ και 14 χρόνια και παρά τις όποιες δυσκολίες και αν έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς το ζευγάρι, η οικογένειά τους μπαίνει πάνω από όλα και η αγάπη τους… τους κάνει κάθε φορά και πιο δυνατούς! Οι δύο γιοι τους, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος έχουν συμβάλει στο να δεθούν πιο πολύ και συχνά τους βλέπουμε να περνούν χρόνο όλοι μαζί.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η απόδραση που έκαναν στο Λουτράκι για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. η Σίσσυ Χρηστίδου ακολούθησε για ακόμα μία φορά τον Θοδωρή Μαραντίνη σε προγραμματισμένη live εμφάνιση με τους Onirama. Το δυναμικό συγκρότμα ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο Λουτράκι με τα τραγούδια του και η επιχειρηματίας και “καναλάρχισσα” βρέθηκε στα backstage για να καμαρώσει τον σύζυγό της και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. Μαζί της είχε και τα παιδιά τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους τόσο η Σίσσυ όσο και ο frontman των Onirama ανέβασαν φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο instagram. Κάτι που συνηθίζουν να κάνουν για να επικοινωνήσουν τα νέα τους, κυρίως τα επαγγελματικά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Με αυτό τον τρόπο μας ανακοίνωσαν και την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι.

Το ζευγάρι κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του χττίζοντας μια καινούργια καθημερινότητα. Μπορεί η μετακόμιση να τους δυσκόλεψε αρκετά καθώς ο Θοδωρής είχε και τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών εκείνες της μέρες αλλά τα κατάφεραν και είναι πολύ ευτυχισμένοι!

Την ίδια ώρα, βλέπουμε τους δυο τους να απολαμβάνουν ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί κάνοντας αποδράσεις και εξορμήσεις. Συχνές είναι και οι βραδινές έξοδοί τους. Το TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα να διασκεδάζουν στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς.

https://www.instagram.com/p/BfV4j_PhDLK/?taken-by=thodorismarantinis_official

Φαίνεται πως η Σίσσυ Χρηστίδου είχε κατέβει στο κέντρο για να απολαύσει το σύζυγό της και μετά το τέλος της εμφάνισής του με τους Onirama βρέθηκαν στο διπλανό μαγαζί.

Read More

And More