Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Χωριστές καλοκαιρινές διακοπές μετά το διαζύγιο!

Χωριστές διακοπές μετά τους τίτλους τέλους στο γάμο τους κάνουν φέτος για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Το πρώην ζευγάρι που χώρισε μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια γάμου διάλεξα διαφορετικούς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι και μοιράστηκε το χρόνο που θα περνούσε ο καθένας με τα δυο παιδιά τους, τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Έτσι, μόλις τελείωσαν τα σχολεία και άρχισε το καυτό καλοκαιράκι, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο και έφυγαν για τα νησιά του Αιγαίου. Μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, οι τρεις τους απόλαυσαν τις βουτιές και τα παιχνίδια στην Πάρο και τη Νάξο και διασκέδασαν πολύ.

Θαλάσσια σπορ, βόλτα με σκάφος, βουτιές και non stop παιχνίδι ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα των φετινών διακοπών των αγοριών με την μαμά τους.

Μόλις μάλιστα, επέστρεψαν στην Αθήνα –προς τα τέλη του Ιούλη- σειρά είχαν οι διακοπές με τον μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη στο Λονδίνο. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και στο Instagram μια φωτογραφία με τους γιους της αναφέροντας πως ετοιμάζονται… για νέες περιπέτειες.

Και κάπως έτσι, ο frontman των Onirama κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα με τα αγόρια του. Εκεί τα περίμενα μια μεγάλη έκπληξη, μιας και ο Θοδωρής είχε κλείσει εισιτήρια για το  Thorpe Park Resort ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της Ευρώπης. Και όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι τους δεν είχε τέλος.

Το σίγουρο βέβαια, ήταν πως ο μπαμπάς Θοδωρής εξουθενώθηκε, ενώ τα αγόρια έπαιξαν ανεξάντλητα, διασκεδάζοντας στο roller coaster και σε άλλα performance που διοργανώθηκαν εκεί.

Όσο για την Σίσσυ Χρηστίδου; Όσο οι γιοι της είναι στο Λονδίνο και απολαμβάνουν τις διακοπές με τον μπαμπά τους, εκείνη έκανε μια μίνι απόδραση στην Κρήτη με την κουμπάρα της Ρούλα Σταματοπούλου και χαλάρωσε σε πολυτελές ξενοδοχείο και spa.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει διακοπές στην Κρήτη, όσο οι γιοι της βρίσκονται με τον μπαμπά τους στην Αγγλία!

Read More

And More