Σίσσυ Χρηστίδου: Το δείπνο με τους γιους της στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους – Φωτογραφίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα Χριστούγεννα, αφού κάθε Δεκέμβρη φροντίζει να στολίζει το σπίτι της, περνώντας αρκετό χρόνο με τους γιους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του Mega, το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου έκανε pizza night με τα αγόρια της, Φίλιππο και  Μιχαήλ – Άγγελο στο σαλόνι του σπιτιού.

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 15 χρόνων. Δε μας δίνει σημασία. Ο μικρός ακόμα κάθεται μαζί μας. Μία χαρά. Μετράω τα χρόνια του μεγάλου. Πόσο γρήγορα περνούν…» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στο instagram φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού και το δείπνο με τους γιους της! Όπως θα δεις, τα Χριστούγεννα είναι παντού στο σπίτι της, αφού εκτός από τον στολισμό, η παρουσιάστρια επέλεξε διάφορα γιορτινά αξεσουάρ, χαρτοπετσέτες, ακόμη και κόκκινες πιτζάμες για τα αγόρια της…

Τα τελευταία 24ωρα μετά τις έντονες φήμες και τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον γνωστό ηθοποιό, Γιάννη Στάνκογλου, η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε οριστικό τέλος, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε το χθεσινό απόγευμα στο instagram.

«Κανείς δεν με πήρε, από καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, έχουμε βρεθεί μόνο τρεις φορές. Xρειάστηκε να κάνω μια άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή – Δες ΕΔΩ το βίντεο

 

 

Read More

And More