Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δείπνο στο εστιατόριο του συντρόφου της, Στέφανου Νεδέλκου στην Κέρκυρα – Φωτογραφίες

Την τελευταία της καλοκαιρινή απόδραση πραγματοποίησε η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο πριν επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό.

Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο πριν κάνει τη νέα της αρχή στην καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζει φέτος στο Mega, επισκέφθηκε για τελευταία φορά το νησί του συντρόφου της, Στέφανου Νεδέλκου.

Φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στο νησί, θέλοντας να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της, συνδυάζοντας παράλληλα και τις διακοπές της με την παρέα της.

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται ξανά στο νησί, όπου περνά στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, γεμίζοντας τις μπαταρίες της. Το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε ένα από τα εστιατόρια του συντρόφου της και μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.tlife.gr/wp-content/uploads/2026/09/sissy-4.mp4

Το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα είχε μια υπέροχη βόλτα με σκάφος στις καταγάλανες παραλίες του νησιού, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

https://www.tlife.gr/wp-content/uploads/2026/09/sissy-1.mp4

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και ανανεωτική για την ίδια. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα το MEGA, η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» αφήνουν τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και μετακομίζουν στην καθημερινή πρωινή ζώνη.

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 09:40, θα μας λέει καθημερινά την πιο γλυκιά «καλημέρα», έχοντας δίπλα της τη γνώριμη και αγαπημένη της ομάδα: τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, αλλά και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή είναι η πρώτη σχέση της παρουσιάστριας που γίνεται γνωστή μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως ό,τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα, έχοντας πάντοτε ως απόλυτη προτεραιότητα τους δύο γιους της.

Όπως σου είχε γράψει το TLIFE, ο νέος σύντροφος της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ο Στέφανος Νεδέλκος, επιχειρηματίας από την Κέρκυρα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα έχει ενεργή παρουσία στον αθλητισμό, αγωνιζόμενος στην ομάδα μπάσκετ του Φαίακα Κέρκυρας. (Δες εδώ αναλυτικά)

© 2026 tlife.gr