Σίσσυ Χρηστίδου: Το φιλανθρωπικό bazaar που οργάνωσε και η στήριξη από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar στο showroom του Minisize by Sissy Christidou οργάνωσε για μία ακόμη χρονιά η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ήταν η οικονομική των Παιδικών Χωριών SOS. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης.

O frontman των Onirama που ετοιμάζεται να κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα μαζί με τον Σάκη Ρουβά στηρίζει πάντα τη σύζυγό του σε κάθε της βήμα, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες με τις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS.

Το TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι στο showroom όπου η Σίσσυ υποδέχτηκε πολλούς αγαπημένους φίλους της!

Η Σίσσυ ήταν εκεί από την ώρα που ξεκίνησε το bazaar για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που έσπευσε να διαλέξει ρούχα και να συμβάλει στον φιλανρωπικό σκοπό αλλά και για να βοηθήσει τους συνεργάτες της. Παρόλοπ ου την προηγούμενη μέρα είχε κοιμηθήκε ελάχιστα φροντίζοντας να είναι όλα έτοιμα για την Κυριακή, δεν έχασε στιγμή το κέφι της.

Από το πλευρό της Σίσσυς δεν έλειπε όμως και ο αδερφός της, Γιάννης Χρηστίδης. Οι δυο τους άλλωστε έχουν και επαγγελματική συνεργασία.

Τα αγγελούδια! @sissychristidoucom #christmasbazaar #PaidikaXwriaSos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης christoskoutras (@christoskoutras) στις


Στο bazaar έκαναν τη βόλτα τους και πολλοί φίλοι της. Ανάμεσά τους παρουσιαστής, Χρήστος Κούτρας, ο κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος αλλά και η Έλλη Κοκκίνου.


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More