Σίσσυ Χρηστίδου: Το καλοκαίρι καλά κρατεί! Η απόδραση στην Κρήτη μαζί με φίλους [pics, video]

Μπορεί να βρισκόμαστε πλέον στον Οκτώβρη, όμως το καλοκαίρι καλά κρατεί για την Σίσσυ Χρηστίδου! Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” μετά το τέλος της εκπομπής της την Κυριακή το μεσημέρι, πήρε τη βαλίτσα της και κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κρήτη. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μπορεί να ταξίδεψε στο νησί, προκειμένου να δώσει το παρών σε ένα γάμο φίλων, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να κάνει τις τελευταίες βουτιές της λίγο πριν υποδεχθεί και επίσημα το φθινόπωρο.

Δεδομένου ότι η θερμοκρασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το μαγιό της και χαλάρωσε με θέα το απέραντο γαλάζιο. Η αλήθεια είναι ότι το 2019 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εκείνη, καθώς ο χωρισμός της από τον Θοδωρή Μαραντίνη την ανάγκασε να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της και όλα αυτά που θέλει. Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται στο έπακρο αυτές τις στιγμές και σχεδιάζει με αισιοδοξία το μέλλον!

Ως λάτρης του Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι της και από τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε!

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί στο φθινόπωρο!

Read More

And More