Site icon TLIFE

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, η σέξι πόζα στο spa και τα μυστικά ομορφιάς της!

Της αρέσει να φροντίζει αυτούς που αγαπά. Γι’ αυτό και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν ξεχνά και τον εαυτό της! Η σχεδιάστρια ρούχων αφιερώνει μέσα στην ημέρα της χρόνο σε εκείνη για να κάνει πράγματα που θα την κάνουν να χαλαρώσει και να νιώσει πιο όμορφα. Άλλωστε δίνει σημασία στην εμφάνισή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την προσπάθειά της να χάσει κιλά, την αγωνία της να βρει τα σωστά ρούχα αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.

Ένα από αυτά αποκάλυψε μέσα από μία σέξι πόζα της στο instagram. Η Σίσσυ έβγαλε μία φωτογραφία στην οποία είναι τυλιγμένη σε μία πετσέτα και μόλις έχει απολαύσει, όπως σημειώνει στη λεζάντα, ένα αναζωογονητικό μασάζ. Ένα ακόμα είναι και οι μάσκες ομορφιάς την οποία την έχουμε δει στο παρελθόν να κάνει. Δες εδώ!

Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν φύγει για τη συμπρωτεύουσα. Αυτή τη φορά όχι για να δει τους δικούς της και να περάσουν χρόνο οι δύο γιοι της με τον παππού και τη γιαγιά αλλά για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Η Σίσσυ, μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρη Μαραντίνη, θα τρέξει στον 11ο Διεθνή μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” για την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας γνωστής εταιρείας.

© 2024 tlife.gr