Σίσσυ Χρηστίδου: Το Tik Tok είναι η νέα της εμμονή! Δες τη να μιμείται σκηνές από αγαπημένες σειρές [video]

Το Tik Tok είναι μία νέα εφαρμογή που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική, σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο. Οι χρήστες της μπορούν να δημιουργήσουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν βίντεο διάρκειας 15 ή 60 δευτερόλεπτων.

Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όσο βρίσκονταν σε καραντίνα, δεν σταματούσαν να τροφοδοτούν τα social media με μικρά χιουμοριστικά και όχι μόνο βίντεο, φτιάχνοντάς μας το κέφι. Κι ενώ πιστεύαμε ότι… μόδα είναι, θα περάσει, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων συνεχίζουμε ακόμα περισσότερους celebrities να αποκτούν τους δικούς τους λογαριασμούς και να μας εντυπωσιάζουν με τα βίντεό τους.

Μια από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες που δεν… γλίτωσε από την μόδα του Tik Tok είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά βίντεο, στα οποία μας δείχνει τις ικανότητές της στο lip-syncing, παριστάνοντας από την Ζέτα Μακρυπούλια, μέχρι την Tokio του “La Casa De Papel” .

Τα βίντεο που γυρίζει στο σπίτι της, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι ευφάνταστα και κερδίζουν τις εντυπώσεις, με τα likes και τα σχόλια να… πέφτουν βροχή.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

@sissychristidouI AM mad 💃🏻 ##foryou ##fyp ##latinas ##greekfreak

♬ original sound – picabet

@sissychristidouMake up stories 🤷🏻‍♀️ ##ImOnlyHuman ##Foryou ##fyp

♬ human – Christina Perri

@sissychristidouTook back my blood 💪🏻 ##foryou ##fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – zoe_tzi

@sissychristidouΤα βασικά να αποφύγουμε παιδιά..!

♬ πρωτότυπος ήχος – emilly_qu

@sissychristidou##ντουέτο με @eljoshuahansen Μακάρι να ήξερα τι λέμε 😂🤷🏻‍♀️ ##foryou ##fyp ##casadepapel ##taxwparei

♬ Triste – lacasadepapel819

Read More

And More