Σίσσυ Χρηστίδου: Το τραπέζι για τη γιορτή του γιου της και η καθημερινότητα μέσα στο σπίτι [pics,vid]

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητας εν μέσω της περιόδου της καραντίνας και κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες αυτές τις ημέρες. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια έχει εστιάσει στην θετική πλευρά αυτής της κατάστασης και χαίρεται κάθε στιγμή με τους δύο γιους της, Φίλιππο και Μάικ. Το παιχνίδι είναι ατέλειωτο και τόσο η μαμά όσο και οι γιοι το απολαμβάνουν!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί τα Σαββατοκύριακα να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνει στα στούντιο του Open, όπου βγαίνει η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, όμως τις καθημερινές βρίσκεται μέσα στο σπίτι της τηρώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας. “Μένουμε σπίτι” για το καλό τόσο το δικό μας όσο και των ευπαθών ομάδων. Η γνωστή παρουσιάστρια δεδομένου ότι έχει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο δεν σταματά να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τη ζωή στο σπίτι.

Πάντα χαμογελαστή και έχοντας στο πλευρό της την καλύτερη παρέα, η Σίσσ Χρηστίδου παραμένει ψύχραιμη και ανυπομονεί για το αίσιο τέλος αυτής της κατάστασης. Όπως όλες οι μανούλες, έτσι και εκείνη περνά πολλές ώρες της ημέρας στην κουζίνα φτιάχνοντας τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών της. Ωστόσο, με αφορμή την χθεσινή γιορτή του Μάικ, αφού το δεύτερο όνομά του είναι Άγγελος, η ίδια μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε το αγαπημένο του φαγητό, που δεν είναι άλλο από το παστίτσιο.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Η Σίσσυ Χρηστίδου έφτιαξε παστίτσιο για τη γιορτή του μικρότερου γιου της!

Το γιορτινό τραπέζι!

Read More

And More