Σίσσυ Χρηστίδου: Βόλτα με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας!

Την πιο όμορφη καθημερινότητα ζει η οικογένεια Μαραντίνη μετά την μετακόμιση στο νέο της σπίτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές με το νέο μέλος που δεν είναι άλλο από την μικρή Layla που τους έχει ξετρελάνει. Το λαμπραντόρ έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής του ζευγαριού αλλά και των δύο παιδιών τους.

Βέβαια ο frontman των Onirama και η σύζυγός του βρίσκουν χρόνο για να τον περάσουν και οι δύο τους. Το πρωί της Δευτέρας έκαναν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Ο τραγουδιστής συνόδευσε την αγαπημένη του στην επίσκεψή της στο κομμωτήριο. Η Σίσσυ πήγε να βάψει τα μαλλιά της στον γνωστό colorist και καλό της φίλο Νικόλα Βιλλιώτη

Κατά τη διάρκεια της εκόρμησής τους στην πόλη τράβηξαν και φωτογραφίες από τις οποίες μάλστα ο Θοδωρής μοιράστηκε μία με τους διαδικτυακούς του φίλους αποδίδοντας το credit στην γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/BggEVR4hjtH/?taken-by=thodorismarantinis_official

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν από το Madwalk 2018 by Serkova όπου θα απολαύσουμε τον Θοδωρή Μαραντίνη σε ένα special act μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

https://www.instagram.com/p/BgeRlgthVgF/?taken-by=thodorismarantinis_official

Η εβδομάδα τους ξεκινά, λοιπόν, με τον πιο δυναμικό τρόπο!

View this post on Instagram

• Monday •

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

Read More

And More