Σίσσυ Χρηστίδου: Η ζωή στο σπίτι με τ’ αγόρια και τη Layla! Video

Από χθες είδαμε το νέο μέλος της οικογένειας Μαραντίνη, που είναι ένα γλυκύτατο θηλυκό λαμπραντόρ! Η Σίσσυ Χρηστίδο επιτέλους έχει κι ένα κορίτσι στο σπίτι και δικαιολογημένα είναι ξετρελαμένη με την όμορφη Layla. Xθες μάλιστα είδαμε ότι της έφτιαξαν και προφίλ στο Instagram.

Αυτός που ποθούσε πολλά χρόνια ένα σκύλο ήταν ο μπαμπάς της οικογένειας και όπως εξήγησε η Σίσσυ στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube, το πήραν στον Θοδωρή για την ονομαστική του γιορτή.  Η σχέση της Σίσσυς και του Θοδωρή είναι ιδιαίτερη και υπάρχει ανάμεσά τους μία βαθύτερη ένωση η οποία με το πέρασμα του χρόνου μεγαλώνει. Τα 14 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που έγιναν ζευγάρι τους έχουν κάνει να δεθούν ακόμα πιο πολύ. Σε αυτό έχουν συμβάλει φυσικά και οι δύο γιοι τους, Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος ενώ πολύ συχνά τους βλέπουμε να περνούν χρόνο όλοι μαζί.

Τώρα πια, θα βρίσκεται μαζί τους και η Layla. Στο βίντεο η Σίσσυ μας δείχνει πώς προετοιμάστηκε η οικογένεια για να την υποδεχτεί στο νέο της σπίτι αλλά και τις πρώτες στιγμές που πέρασε μαζί της.

https://www.instagram.com/p/Bf0zbF5jILt/

Read More

And More