“ΣΚΑΙ 24”! Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο κανάλι που βρίσκεται στα σκαριά! Τι συμβαίνει με την Ολγα Τρέμη;

Μία ανάσα πριν την ανατολή ενός ολοκαίνουργιου τηλεοπτικού καναλιού βρισκόμαστε αυτή την εποχή και αυτό το κανάλι δεν είναι άλλο από το ΣΚΑΙ 24!

Χθες ήταν επίσημη παρουσίαση προγράμματος του καναλιού και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος, προχωρά στη σύσταση ενός νέου, καθαρόαιμου, ειδησεογραφικού καναλιού που θα έχει 24 ώρες το 24ωρο non stop ενημέρωση.

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κανάλι θα είναι νέα πρόσωπα τα οποία υπάρχουν ήδη στη δημοσιογραφική δεξαμενή του ΣΚΑΙ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες νέες αφίξεις. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ενημέρωσης του καναλιού του Φαλήρου Σταμάτης Μαλέλης, έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που θέλουν την Ολγα Τρέμη να βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του.

Ταυτόχρονα, στο ΣΚΑΙ 24 θα μεταδίδονται και κάποιες εκπομπές που παίζουν στο ΣΚΑΙ, όπως είναι για παράδειγμα η εκπομπή των Παπαχελά, Κοσιώνη, Τέλογλου και Τσίμα.

Και αν αναρωτιέσαι πως θα εκπέμπει αυτό το κανάλι, αρχικά θα βγαίνει στον αέρα είτε μέσω Internet, είτε μέσω κάποιας ψηφιακής πλατφόρμας και πιθανότατα στην… αδειοδοτημένη, τηλεοπτική εποχή των καναλιών, ο Γιάννης Αλαφούζος σχεδιάζει να κερδίσει μία άδεια θεματική, πανελλαδικής εμβέλειας.

Read More

And More