Σκαρμούτσος: “Eννοείται ότι έχω την φοβία μήπως το παιδί μου πάρει ναρκωτικά.”

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στο περιοδικό “Nitro” για το αν έχει μετανιώσει ποτέ για πράγματα που έκανε στο παρελθόν, για το πόσο δύσκολο είναι να ξεκόψεις από τα ναρκωτικά, για την εμπειρία που πέρασε όταν δούλευε ως μάγειρας, αλλά και για το παιδί του!
Ο Δημήτρης δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει ποτέ για κάτι στο παρελθόν: “Αν με ρώταγε κάποιος αν θα άλλαζα το παρελθόν μου, θα έλεγα όχι. Μπορεί απλώς να έσβηνα κάποιες πολύ άβολες καταστάσεις όπως το να μην έχω που να μείνω και να κοιμάμαι στο δρόμο. Κατά τα άλλα όμως τίποτα.”
Για τα ναρκωτικά είπε ότι δεν είναι εύκολο να ξεκόψεις: “Δεν είναι εύκολο αλλά κατάλαβα πως όλα είναι στο κεφάλι του ανθρώπου. Όταν κόβεις την ηρωίνη πονάει όλο σου το κορμί αλλά αυτό κρατάει δύο εβδομάδες μάξιμουμ. Μετά θέλει δουλειά το μυαλό. Το αλκοόλ το ξεπέρασα έχοντας και παρτενέρ. Όταν νομίζεις ότι όλοι σε έχουν παρατήσει ή πας να παρασυρθείς, κάνεις στον άλλον ένα τηλέφωνο και όταν αυτός είναι εκεί αμέσως το ξεχνάς. Βέβαια δεν είναι εύκολο. Το παιδί του οποίου ήμουν μετά εγώ παρτενέρ με είχε δείρει. Κατάλαβε τι έκανε μετά. Με πήγε στο νοσοκομείο, με ράψανε και όλα καλά.”

Ο γνωστός μάγειρας αποκάλυψε πως σε μέσα σε μια νύχτα έκαψε μερικά χιλιάδες κοτόπουλα: “Είχαμε ένα συνέδριο με 5.000 άτομα. Το βράδυ ο σεφ με άφησε να τα ψήσω και να τα τελειώσω στο φούρνο για να είναι έτοιμα την επόμενη μέρα. Τα έψησα, τα έβαλα στο φούρνο έκατσα σε μια καρέκλα και με πήρε ο ύπνος. Στις 6 το πρωί ήρθε ο σεφ και μου έριξε δύο μπουνιές από τα νεύρα του.”
Τέλος μίλησε για τον γιο του: “Είναι ασύλληπτο να γίνεσαι μπαμπάς στα 30. Το μεγαλύτερο σοκ το έφαγα όταν είδα πόση αγάπη έχω μέσα μου. Τώρα πια ο Δημήτρης είναι 10 χρονών. Και εννοείται ότι έχω την φοβία μήπως το παιδί μου κάνει ναρκωτικά. Μετά βέβαια που το σκέφτομαι λέω “ρε μαλάκα, εσύ το λες αυτό;”

Read More

And More