Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον Lenny Kravitz!

Ο Lenny Kravitz κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο με το μουσικό βίντεο “Here to Love” για την ανεκτικότητα και τη διαφορετικότητα. Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Lenny Kravitz καλεί σε ενότητα στο νέο του μουσικό βίντεο “Here to Love”.

Ο Lenny Kravitz σκηνοθέτησε το ασπρόμαυρο βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, επαγγελμάτων, φυλών, θρησκειών να μπαίνουν και να βγαίνουν στο πλάνο. Το βίντεο κλείνει με όλους τους συμμετέχοντες να έρχονται κοντά με διάφορους τρόπους, από χειραψίες έως αγκαλιές.

Ο Lenny Kravitz στην πραγματικότητα κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο με το μουσικό βίντεο, το οποίο γύρισε σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για την εκστρατεία κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και των διακρίσεων #FightRacism.

“Το βίντεο «Here to Love» είναι μία παρέλαση ανθρωπιάς, δείχνει τις όμορφες διαφορές μας και εξυμνεί τη μοναδικότητά μας” ανέφερε ο τραγουδιστής σε ανακοίνωσή του.

Το τραγούδι “Here to Love” περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του τραγουδιστή “Raise Vibration” του 2018. Πλέον όμως αποτελεί το τραγούδι της καμπάνιας #FightRacism των Ηνωμένων Εθνών που θα ξεκινήσει το 2020.

Το μήνυμα του βίντεο είναι ότι το μαύρο ή το λευκό δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία σε έναν κόσμο που πραγματικά χρειάζεται να κοιτάξει πέρα από εμφάνιση και χρώμα του δέρματος και ότι για την πρόοδο του πλανήτη χρειάζεται ενότητα.

Read More