Σκληρή κριτική του ράπερ Jeezy στον Donald Trump για την διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού!

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός, Jeezy διατύπωσε κριτική στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για τον τρόπο διαχείρισης της κρίσης του κορονοϊού. Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ο ράπερ είπε ότι έχει συναντήσει πολλές φορές στη ζωή του αυτόν τον τύπο ανθρώπων.

«Αισθάνομαι ότι πολλές φορές βλέπω το εγώ του» είπε τονίζοντας ότι αυτή την περίοδο σημασία έχουν οι άνθρωποι, οι ανθρώπινες ζωές. «Πρέπει να το καταλάβει. Είμαστε οι πολίτες. Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά εκείνον. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, πρέπει να τα καταφέρουμε για εμάς, όχι για τον Τραμπ» ανέφερε. Ο ράπερ εξέφρασε τη θέση ότι οι πολίτες θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν την κρίση, παρά τα προβλήματα ηγεσίας.

«Θα κάνουμε την Αμερική μεγαλύτερη από ποτέ με ή χωρίς τον Τραμπ» είπε ο Αμερικανός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι η αδελφή του εργάζεται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και την επαίνεσε για το ανιδιοτελές έργο της.

«Θέλω να αξιοποιήσω την ευκαιρία για να επιδοκιμάσω τους ανθρώπους όπως η αδελφή μου που είναι νοσοκόμα. Το βλέπω στα μάτια της όταν της μιλάω στο τηλέφωνο. Είναι κουρασμένη και προσπαθεί όσο μπορεί. Είστε στην πρώτη γραμμή, γι ‘αυτό σας συγχαίρουμε» είπε σε βίντεο που κοινοποίησε στα social media.

«Ας συγχαρούμε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές , το προσωπικό που είναι εκεί έξω που αγωνίζεται σκληρά για μας καθημερινά, που δίνει μάχη σε αυτόν τον πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό… Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό και ξέρω ότι σκοπεύουμε να τον κερδίσουμε» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More