Σκορπά τον τρόμο νέα «εταιρεία δολοφόνων»!

Σκορπά τον τρόμο νέα «εταιρεία δολοφόνων»! | tlife.gr

Νέα “εταιρεία δολοφόνων” φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη υπόθεση μετά το θάνατο του Έλληνα Κροίσου Γιώργου Αδαμόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Espresso.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία σοκάρουν το πανελλήνιο, τη στιγμή που δυο ιδιωτικοί ντεντέκτιβ ερευνούν τρεις ακόμη θανάτους όπως αυτόν του Αδαμόπουλου, φάοντας στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ολόκληρο κύκλωμα δολοφόνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Σωκράτης Στρατής, ο Αδαμόπουλος ήταν 74 χρόνων, αλλά δεν είχε δική του οικογένεια.Το 1994 και ενώ βρισκόταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έπεσε από τα σκαλιά του σπιτιού του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και τραυματίστηκε σοβαρά. Ένας στενός του φίλος του πρότεινε να έρθει στην Ελλάδα, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα και να γίνει καλά. Οταν ήρθε στην Ελλάδα μεταφέρθηκε αμέσως στην ιδιωτική κλινική, όπου δύο ημέρες αργότερα πέθανε. Μάλιστα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου αναφέρεται ότι το μοιραίο επήλθε από σηπτικό σοκ.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ήταν ένα περίεργο ατύχημα, ένας περίεργος θάνατος. Και μια περίεργη κηδεία”. Ο ίδιος σημειώνει πως ο Αδαμόπουλος μεταφέρθηκε στην Αθήνα με πλήρη μυστικότητα και η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, χωρίς καν να ενημερωθούν οι συγγενείς του στην Πελοπόννησο.

Για εννιά ολόκληρα χρόνια όλοι νόμιζαν ότι είναι ζωντανός και ότι δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα λόγω φόρτου εργασίας. Το 2003, όμως, ο Σωκράτης Στρατής έλαβε μια ανώνυμη επιστολή πως ο Αδαμόπουλος είναι νεκρός και μέλη κυκλώματος διαχειρίζονταν την περιουσία του, εμφανίζοντας τον ως ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης του Αδαμόπουλου μια νέα ανατριχιαστική ανώνυμη επιστολή έφθασε στα γραφεία τουλάχιστον δυο ιδιωτικών ερευνητών σε Αθήνα και Πειραιά, όπου καλέι να ψάξουν σε βάθος τρεις ακόμη παρόμοιες υποθέσεις.

Πρόκειται για τον Μ.Μ, ετών 72, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος στο πρακτορείο Προ-Πο που διατηρούσε στην Καλλιθέα, τον Φλεβάρη του 2007. Το θύμα είχε πυροβοληθεί με κυνηγετική καραμπίνα και μέχρι σήμερα η υπόθεση της δολοφονίας του παραμένει ανεξυχνίαστη.

Θύμα του ίδιου κυκλώματος φαίνεται να είναι ο πάμπλουτος Ροδίτης Μ.Β., ετών 75, που πέθανε ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες τον Ιανουάριο του 2009. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τι έχει γίνει με την περιουσία του.

Τέταρτο θύμα, τέλος, όπως αναφέρει η επιστολή είναι ο Α.Κ., 79 χρόνων, που είχε βρεθεί νεκρός τον Αύγουστο του 2006 στο διαμέρισμα του στο Χαλάνδρι. Η υπόθεση του είχε αφήσει πολλά ερωτηματικά στους γιατρούς που είχαν διαπιστώσει το θάνατο του και είχαν κάνει τη νεκροψία. Σε κομματώδη κατάσταση είχε μεταφερθεί και η σύζυγος του Σ.Κ., η οποία συνήλθε μετά από 15 μέρες και δεν θυμόταν τίποτα. Ωστόσο, στη ληξιαρχική πράξη θανάτου του Α.Κ. αναφερόταν πως πέθανε από «βαρύτατη εκφύλιση του μυοκαρδίου, υπερτροφία καρδιάς, νεφρική ανεπάρκεια», ενώ, εκείνος δεν είχε προβλήματα υγείας.

Στο έγγραφο πάντως που έχουν στα χέρια τους οι δυο ντεντέκτιβ, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φέρονται: ως εγκέφαλος μια δικηγόρος της Αθήνας, ένα ζευγάρι από το Καματερό, μια ακόμη δικηγόρος της Αθήνας, μια δικηγόρος της Πελοποννήσου, ένα γραφείο τελετών και μια συμβολαιογράφος της Αθήνας.

Ο φάκελος που έστειλε ο άγνωστός στα γραφεία των ντεντέκτιβ περιλαμβάνει πολλά έγγραφα που ενώνουν τις τέσσερις υποθέσεις και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

READ more