Σμαράγδα Καρύδη: “Το 2018 ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σοφοί”

Σμαράγδα Καρύδη: “Το 2018 ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σοφοί” | tlife.gr

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκε τη νέα χρονιά μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά τον Θοδωρή Αθερίδη. Το ζευγάρι είναι αχώριστο σε κάθε στιγμή της ζωής του και δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν την Πρωτοχρονιά, μαζί με τους φίλους τους, με τον τρόπο που τους αρέσει να διασκεδάζουν: με μάζωξη και φαγητό στο σπίτι.

Την τελευταία μέρα του χρόνου η Σμαράγδα Καρύδη έκανε και μία από τις αγαπημένες της βόλτες στο κέντρο της Αθήνας προτείνοντας σε όλους να κάνουν μόνο όμορφα πράγματα τη μέρα αυτή. Με τις πιο θετικές σκέψεις και παροτρύνσεις τους “γέμισε” και μέσα στην ευχή που έστειλε για το 2018.

“Το 2018 ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο σοφοί, πιο λογικοί και πιο συμπονετικοί. Να φοβόμαστε λιγότερο άρα να μη μισούμε τόσο πολύ. Να καταλάβουμε τον άλλον, να δούμε ότι η ομορφιά στη ζωή είναι στη σύνθεση και συμφέρον μας είναι η συμπόρευση κι όχι ο διχασμός. Να μπορούμε ν αγαπάμε αυτό που έχουμε και να το φροντίζουμε, να μη κουραζόμαστε, να μη βαριόμαστε, να μην αφηνόμαστε, να μη γκρινιάζουμε, να χουμε κουράγιο, να ακούμε, να δίνουμε, να χαιρόμαστε, να γίνουμε δημιουργικοί,να είμαστε εντάξει με τις επιθυμίες μας χωρίς να κάνουμε κακό σε άλλους και να μαστε γενικώς ωραίοι τύποι”, έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram.

Το 2018 ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιό σοφοί πιο λογικοί και πιο συμπονετικοί. Να φοβόμαστε λιγότερο άρα να μη μισούμε τόσο πολύ. Να καταλαβουμε τον άλλον, να δούμε οτι η ομορφιά στη ζωή είναι στη σύνθεση και συμφέρον μας είναι η συμπόρευση κι όχι ο διχασμός. Να μπορούμε ν αγαπάμε αυτό που έχουμε και να το φροντίζουμε, να μη κουραζόμαστε, να μη βαριόμαστε, να μην αφηνόμαστε, να μη γκρινιάζουμε, να χουμε κουράγιο, να ακούμε, να δίνουμε, να χαιρόμαστε, να γίνουμε δημιουργικοί,να είμαστε εντάξει με τις επιθυμίες μας χωρίς να κάνουμε κακό σε άλλους και να μαστε γενικως ωραίοι τύποι #2018 #happynewyear #οιφίλοιείναισπουδαίοδώρο

A post shared by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on

READ more