Σμαράγδα Καρύδη: Αγνώριστη για το ρόλο στο “Sweet Charity”! Φωτογραφίες

Με κοντό κόκκινο μαλλί και σπινθηροβόλο βλέμμα ποζάρει η Σμαράγδα Καρύδη και μας δίνει μια γεύση από την εντυπωσιακή μεταμόρφωση που ετοιμάζεται να κάνει για το ρόλο της στο μιούζικαλ “Sweet Charity” στο Θέατρο Badminton, που θα ξεκινήσει στις 16 Μαρτίου.
Μετά τη μεταμόρφωση της Εβελίνας Παπούλια για το “Victor – Victoria” (δες εδώ video) και της Μαρίας Σολωμού για την οικογένεια Addams (δες φωτογραφίες) η Σμαράγδα Καρύδη έρχεται να μας ξαφνιάσει ευχάριστα και να παρουσιάσει την “Charity” με το δικό της μοναδικό τρόπο στο θρυλικό μιούζικαλ του Bob Fosse.

#SweetCharity απο 16 Μαρτίου στο @badmintontheater!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Σμαράγδα Καρύδη FAN PAGE (@smaragdakaridi.fanpage) στις

Η δεσποινίδα Hope Charity Valentine είναι χορεύτρια σε καμπαρέ, ονειροπόλα, αθεράπευτα αισιόδοξη και… μονίμως άτυχη στον έρωτα. Το”Sweet Charity” ανεβαίνει σε μια λαμπερή παραγωγή του Badminton, εφάμιλλη των αντίστοιχων του Broadway και του West End.
Τον κεντρικό ρόλο της Charity αναλαμβάνει η Σμαράγδα Καρύδη, με συμπρωταγωνιστές (αλφαβητικά) τους Νίκο Αρβανίτη (στον ρόλο του Herman), Σταύρο Ζαλμά (Vittorio Vidal), Μέμο Μπεγνή (Oscar), Νάντια Μπουλέ (Helene), Ντορέττα Παπαδημητρίου (Nickie Pignatelli), Ιβάν Σβιτάιλο (Big Daddy). Μαζί τους παίζουν και τραγουδούν η Shaya, η Idra Kayne, ο Δημήτρης Γαλάνης κι ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

#SweetCharity!! Ενα μιούζικαλ με τη σφραγίδα του μεγάλου Bob Fosse στην Αθηνα, στο @badmintontheater #bobfosse #chetwalker #badmintontheater

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Σμαράγδα Καρύδη FAN PAGE (@smaragdakaridi.fanpage) στις

Το κείμενο απέδωσαν με πολύ κέφι στα ελληνικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Σταμάτη Πατρώνη, την ελληνική εκδοχή των στίχων επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τα σκηνικά ο Γιώργος Πάτσας, τα κοστούμια η Τότα Πρίτσα, τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ και τη μουσική διεύθυνση ο Αλέξιος Πρίφτης.

Για την παραγωγή του Badminton, τη σκηνοθεσία και την αναβίωση της θρυλικής χορογραφίας του Fosse αναλαμβάνει ο κορυφαίος χορογράφος, τιμημένος με βραβείο Tony, Chet Walker.

SWEET CHARITY! ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Εκρηκτικό, ξεκαρδιστικό, διαποτισμένο από τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, το Sweet Charity είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway. Η θρυλική δημιουργία του Bob Fosse έρχεται από τις 16 Μαρτίου στο Badminton σε μια φαντασμαγορική παραγωγή μ’ ένα all star ελληνικό καστ, σε σκηνοθεσία Chet Walker. Το κείμενο της παράστασης, ευρηματικό και στακάτο, έγραψε ο Neil Simon με βάση τις Νύχτες της Καμπίρια του Federico Fellini, ενώ η μουσική είναι του Cy Coleman και περιλαμβάνει κλασικά, αλησμόνητα τραγούδια – μεταξύ άλλων τα «Big Spender», «There’s Gotta Be Something Better Than This», «Rhythm Of Life» και «I’m a Brass Band». Από τις 16 Μαρτίου, το Sweet Charity φέρνει την πιο αισιόδοξη, αστραφτερή, ακαταμάχητη όψη της Νέας Υόρκης στην Αθήνα! ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 2108840600, www.abcd.gr, www.viva.gr, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, IANOS, MEDIAMARKT, RELOAD @badmintontheater @smaragda_karidi_official #παρασταση #μουσική #τραγουδι #τεχνη #θεατρο #μιουζικαλ #αθηνα

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Badminton Theater (@badmintontheater) στις

Read More

And More