Σμαράγδα Καρύδη: Η βόλτα στην Ακρόπολη και η αγάπη της για την πόλη

Μπορεί να λατρεύει την Αίγινα και να ταξιδεύει στο νησί σε κάθε ευκαιρία αλλά είναι γνωστή η αγάπη της και για την Αθήνα. Η Σμαράγδα Καρύδη είναι παιδί του κέντρου και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να κάνει βόλτες στην πόλη. Συχνά μοιράζεται και στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους όπως έκανε από την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

Η Σμαράγδα Καρύδη εξήγει πόσο ενθουσιασμένη την κάνει να είναι τουρίστρια στην πόλη της. Ξεκλέβει συχνά χρόνο για να γνωρίσει γωνιές της Αθήνας ή για να βρεθεί ξανά και ξανά σε αγαπημένα σημεία. Άλλωστε το γεγονός ότι μένει τα τελευταάι χρόνια στο κέντρο της έχει δώσει την ευκαιρία να φτιάξει όλη την καθημερινότητα με βάση αυτό.

Μέσα στο πρόγραμμά της φέτος, βέβαια, δεν έχει πολλές τέτοεις χαλαρές στιγμές αφού εκτός από το θέατρο -όπου πρωταγωνιστεί στο “Ψέμα στο ψέμα” με τον Θοδωρή Αθερίδη- έχει και τη νέα της εκπομπή στον Alpha. Η “Νότα Μία” έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και λίγες εβδομάδες και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

“Δεν κοιτάω τώρα αν θα πουλήσω, κοιτάω αν είμαι καλή στη δουλειά μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι συνάρτηση πραγμάτων που δεν περνάνε από το χέρι μου. Αν ασχοληθώ, θα τρελαθώ. Μόνο το τι κάνω εγώ και πώς θα είμαι εγώ μπορώ να ελέγξω”, δήλωσε η ίδια στη συνέντευξή της στο Down Town.

Read More

And More