Σμαράγδα Καρύδη: Μιλάει για τον γείτονά της, Γιώργο Χρανιώτη!

Η Σμαράγδα Καρύδη αποτελεί μία ηθοποιό από τις λίγες που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και παραμένει σε αυτή εδώ και αρκετά χρόνια. Ταλαντούχα, όμορφη, επιτυχημένη, πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην θεατρική παράσταση “Το Ψέμα” μαζί με τον αγαπημένο Θοδωρή Αθερίδη, όπου γυρνάνε όλη την Ελλάδα. Σε συνέντευξή της στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τι μετάνιωσε στην ζωή της αλλά και για το Survivor και τον γείτονά της, Γιώργο Χρανιώτη.

Εσύ για τι μετάνιωσες στη ζωή σου;
Δεν μετάνιωσα, αλλά συχνά λέω ότι είναι κρίμα που δεν χαλάρωσα και δεν ανοίχτηκα από πιο νωρίς στη ζωή μου. Μέχρι τα 30 ήμουν πολύ φοβισμένη, αγχωτική, χειριστική και δεν αφηνόμουν σε αυτό που μου συνέβαινε. Δεν το χαιρόμουν. Υπήρχε πολλή ανασφάλεια από πίσω.
Δεν φαινόταν. Το έκρυβες πολύ καλά.
Φαινόταν τα πρώτα χρόνια της δουλειάς ότι δεν ήμουν χαλαρή. Ότι δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Ήμουν αρκετά κομπλαρισμένη και μου δημιουργούσα συνεχώς εμπόδια. Από την άλλη, δεν είχε έρθει η ώρα. Ήμουν κλειστή και φοβισμένη, έπρεπε να πάρω τον χρόνο μου για να δω πιο χαλαρά την διαδικασία. Όσο με αποδεχόταν ο κόσμος και ένιωθα ασφάλεια στην αποδοχή, ανοιγόμουν και περισσότερο.
Αρχικά πλασαρίστηκες σαν μοιραία γυναίκα.
Δεν κυκλοφορούσα ποτέ ούτε σαν ωραία ούτε σαν μοιραία, έναν τίτλο που μου έβαλαν οι άλλοι και εγώ απλώς τον είχα αποδεχτεί τότε γιατί είχα φόβο να διεκδικήσω κάτι άλλο.
Στην τηλεόραση τι βλέπεις;
Φέτος δεν έχω δει καθόλου. Και μου κάνει εντύπωση, γιατί εγώ ξυπνούσα και αμέσως την άνοιγα. Το μόνο που βλέπω λίγο είναι το Survivor. Και το είδα πρώτη φορά όταν είχα καλέσει φίλους στην Αίγινα και επέμεναν να το δούμε. Τους πρώτους παίκτες, κάτι Χανταμπάκηδες και τέτοιους, δεν τους ξέρω καθόλου.
Πως βλέπεις τον πρώην γείτονά σου, τον Χρανιώτη;
Γλύκας είναι. Τον παρακολούθησα όταν άρχισα να το βλέπω. Και στο παιχνίδι έδειξε φοβερό χαρακτήρα και του βγήκε η καλή του ψυχή. Γιατί έχει καλή ψυχή ο Γιώργος. Μπορεί να μην είμαστε κολλητοί, αλλά μόνο καλά λόγια έχω να πω γι’ αυτόν.

Read More

And More