Σμαράγδα Καρύδη – Μιχάλης Μαρίνος: Reunion για τους συμπρωταγωνιστές του “Παρά Πέντε”

Είναι συνεργάτες πολλά χρόνια και πολύ καλοί φίλοι. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Μιχάλη Μαρίνο που πριν λίγα χρόνια συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Στο Παρά Πέντε”, σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη κερδίζοντας την αγάπη του κοινού μέσα από τους ρόλους της Ντάλιας και του Αλέξη. Και οι δύο έχουν συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραγωγές και ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους.

Τη φετινή σεζόν η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Οι Μάγισσες της Σμύρνης” στο Θέατρο Παλλάς. Ο Μιχάλης Μαρίνος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά “Έλα στη Θέση μου” στον Alpha, ενώ παράλληλα παρουσιάζει μαζί την Ναταλία Δραγούμη την μουσική εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ναι” στην ΕΡΤ.

Οι δύο ταλαντούχοι Έλληνες ηθοποιοί πόζαραν ξανά μαζί, 11 χρόνια μετά το τέλος του “Παρά Πέντε” και μοιράστηκαν το ξεχωριστό στιγμιότυπο από βραδινή έξοδό τους το Σάββατο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Η Σμαράγδα Καρύδη στην ανάρτησή της σημείωσε: “Το αγόρι. Αυτό το ύφος είναι το καλό του. Δε πειράζει. Τον αγαπάμε παρόλα αυτά αλλά και εξαιτίας όλων αυτών”.

Read More

And More