Σμαράγδα Καρύδη: Ναι, το έκανε κι αυτό!

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι αυτό που λέμε… “πολυεργαλείο”! Είναι μία ηθοποιός που έχει το χάρισμα να μπορεί να καταπιάνεται με τα πάντα, να πειραματίζεται, να μεταμορφώνεται, να μην έχει “κολλήματα”, να μην φοβάται να τολμήσει και ως γνωστόν ο τολμών νικά και η Σμαράγδα έχει καταφέρει να βγει νικήτρια σχεδόν απ ‘όλες τις καλλιτεχνικές μάχες που έχει δώσει.

Σήμερα ,λοιπόν, έφτασε η στιγμή η πάντα ωραία και ανηπόφορα ταλαντούχα Σμαράγδα να το κάνει κι αυτό! Ποιό; Μα το να εμφανιστεί στην “Ελληνοφρένεια” και μαζί με τον “Τσολιά”, τον “Μπαλούρδο” και τα άλλα παιδιά, να ζήσει πολλές στιγμές απόλυτης… ελληνοφρένειας!

Τι; Νομίζεις λατρεμένη ότι αστειεύομαι; Καθόλου! Η Σμαράγδα απόψε έρχεται στην “Ελληνοφρένεια” του Alpha κι ετοιμάσου να την απολαύσεις!

Κατά τα άλλα; Στην “Ελληνοφρένεια” εισβάλλει και ο… τυφώνας Ζωή Κωνσταντοπούλου και παραχωρεί μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μετά από καιρό.

Πιο συγκεκριμένα απόψε θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τι σχέση έχει η Black Friday με τη θρησκεία; Πόσα βραβεία πήρε ο Τσίπρας στο Παρίσι;Τι είναι, τελικά, η σεξουαλική παρενόχληση;

Πολλά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν αυτή την Τρίτη στην Ελληνοφρένεια.

Ακόμη: H Βάνα Μπάρμπα ανεβάζει αρχαία τραγωδία στο… Κατάρ! Ο Μπαλούρδος ξεκαθαρίζει, πλέον, τη νέα πολιτική του θέση και στρέφει το βλέμμα του σαφώς προς τα «δεξιά», κοιτώντας στα μάτια τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Σμαράγδα Καρύδη εμφανίζεται σε ρόλο γκεστ, σαν “Ζαχαρούλα” – ηθοποιός από τους Γαργαλιάνους. Μπαίνει στην αίθουσα και σπαράζει κι αύτη σαν τον Μπαλούρδο, για την Αριστερά που την πρόδωσε…

Ο Τσολιάς βγαίνει στον δρόμο για να γιορτάσει, μαζί με τον κόσμο, την Black Friday και παίρνει συνέντευξη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Κράτα το

Read More

And More