Σμαράγδα Καρύδη: Πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη! [pics]

Πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη, η Σμαράγδα Καρύδη! Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση του Παλλάς «Οι μάγισσες της Σμύρνης» βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Αιγαίο SOS» και στήριξε τον αγαπημένο της Θοδωρή σε μια ταινία στοίχημα που έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας και πόζαραν αγκαλιά στους φωτογράφους, ενώ συναντήθηκαν με φίλους και συνεργάτες. Το ζευγάρι που έχει δουλέψει μαζί στο θέατρο, το σινεμά και την τηλεόραση, προσπαθεί πάντα να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, αλλά πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο εγχείρημα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Eυαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Fu Yin

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More