Σμαράγδα Καρύδη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 50+ και εντυπωσιάζει!

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Σμαράγδα Καρύδη και έτσι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και από τους διαδικτυακούς φίλους της. Η γνωστή ηθοποιός συμπλήρωσε 51 χρόνια ζωής, γεγονός, βέβαια, που δεν φαίνεται καθόλου στην εξωτερική εικόνα της, μιας και η σχέση της με το χρόνο είναι άριστη.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του μπάνιου της στην παραλία, η ίδια χαμογελά πλατιά στο φακό και σχολιάζει: “Σας ευχαριστώ όλους για τις πολλές ευχές που δεν έχω προλάβει ακόμα να τις δω όλες ( …μαγείρευα…) και την πολλή αγάπη. Αυτή είναι που μου δίνει δύναμη για να κάνω όλα όσα έχω επιθυμήσει κι ακόμα παραπάνω. Σας φιλώ όλους γνωστοί μου και άγνωστοι φίλοι. Κι εσάς φίλοι μου καρδιακοί κι αδέρφια”.

Λίγο νωρίτερα, ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς, Ντίνος Καρύδης, είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν σχολιάζοντας:

“Χρόνια πολλά με υγεία, πνευματική και σωματική άσκηση ως τα βαθιά γεράματα. Άσκηση παιδί μου γιατί άμα ασκείται το σώμα, ασκείται και ο εγκέφαλος και με εγκέφαλο ασκημένο φτιάχνεις αριστουργήματα.

Το ότι σ’ αγαπώ δεν στο λέω, θα το κατάλαβες από τα παιδικά χρόνια σου… Αν το επαναλαμβάνω συνέχεια γίνομαι κουραστικός. Αν δεν ήμουν φάλτσος θα σου τραγουδούσα το γνωστό τραγούδι επειδή σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ γράφει σε όλους τους τείχους”.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More