Σμαράγδα Καρύδη: Στο θέατρο με τον Θοδωρή Αθερίδη! Η κομψή της εμφάνιση “έκλεψε” τις εντυπώσεις [pics]

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει καταφέρει να φτιάξει το δικό της στιλ, γεγονός που κάθε φορά την κάνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Μία τέτοια εμφάνιση έκανε και το βράδυ της Τρίτης, όπου βρέθηκε στο θέατρο “Μικρό Χορν” προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Master Class”.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός διανύει μια ήρεμη περίοδο καθώς τόσο η επαγγελματική της όσο και η προσωπική της ζωή βρίσκονται σε μια υπέροχη φάση. Η Σμαράγδα φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Οι Μάγισσες Της Σμύρνης”, έργο που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Από την άλλη, μπορεί η ξανθιά ηθοποιός να μιλά σπάνια για την σχέση της, καθώς θέλει να την κρατά μόνο για εκείνη, όμως τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να βρει στην σταθερότητα και την ισορροπία που επιθυμεί.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο και απαθανάτισε την Σμαράγδα μαζί με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη, την πρωταγωνίστρια της παράστασης Μαρία Ναυπλιώτου, αλλά και με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Μαρίνα Σάττι.

Δες τις φωτογραφίες:

Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Με την Μαρίνα Σάττι

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More