Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Όμορφες στιγμές στην Κρήτη!

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να ‘ναι διαφορετικό για τη Σμαράγδα Καρύδη, και να μην το περνά στην Αίγινα, όπως συνηθίζει με τον Θοδωρή Αθερίδη, αφού έχει σπίτι στο νησί, αλλά είναι κι εξίσου ωραίο και φέτος και ίσως ακόμη καλύτερο. Το ζευγάρι από τις αρχές του καλοκαιριού έχει γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα για την προγραμματισμένη περιοδεία που είχε με την παράσταση “Το ψέμα” και συνδυάζει την δουλειά με τις διακοπές.

Περνούν αυτές τις μέρες παρέα με την Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα που συμμετέχουν στο έργο και ζουν φανταστικές στιγμές. Η νέα, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller γνώρισε μεγάλη επιτυχία στν Αθήνα και το θεατρόφιλο κοινό ανυπομονεί να δει από κοντά τους αγαπημένους του ηθοποιούς.

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στις Κυκλάδες, ενώ τώρα παίζουν στο κοινό της Κρήτης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι ξετρελαμένη με τα μέρη. Με κάθε ευκαιρία κάνει βουτιές κι εξερευνά όμορφα τοπία. Κάποιες από αυτές τις στιγμές τις μοιράζεται μαζί μας, μέσα από τα social media.

Από την χθεσινοβραδινή παράσταση στο Ρέθυμνο

#ευχαριστουμεΡεθυμνο ! Συνέχεια Κρήτης Αυριο #Αγ.Νικόλαος #Σητεια #Ιεραπετρα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris) στις

Kαι οι φωτογραφίες της Σμαράγδας

Α ρε Κρήτη! #colorful #beautiful #crete @to_psema #ontour #Ρέθυμνοσήμερα #στηΦορτέτζα #αυριοΑγ.Νικολαο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Read More

And More