Σμαράγδα Καρύδη – Βίκυ Βολιώτη: Απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα!

Εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχες ηθοποιοί είναι και πολύ καλές φίλες. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη και την Βίκυ Βολιώτη που αυτές τις ημέρες περνούν ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Η Σμάραγδα Καρύδη τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη παράσταση “Οι Μάγισσες της Σμύρνης” στο Θέατρο Παλλάς και πλέον προετοιμάζεται για τα νέα της επαγγελματικά βήματα. Η Βίκυ Βολιώτη μετά από μερικά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση που είχε αφοσιωθεί στην οικογένεια της, επιστρέφει δυναμικά μέσα από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Λόγω Τιμής”.

Τις τελευταίες ημέρες, οι δύο γνωστές ηθοποιοί έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους για να απολαύσουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Γεμάτη χαρά, η Σμαράγδα Καρύδη την Δευτέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από τα μακροβούτια με την φίλη της Βίκυ Βολιώτη.

Με χιούμορ στην ανάρτησή της έγραψε: “Ψάχνοντας τη χαμένη Ατλαντίδα @vickyvolioti_official #simossarketzis #jacquesyvescousteau #καλυψώ”.

Read More

And More