Σμαράγδα Καρύδη: Η αγαπημένη της συνήθεια όταν δεν έχει παράσταση! Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την περασμένη Κυριακή, “Οι Μάγισσες της Σμύρνης” έριξαν αυλαία και η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Αναμφισβήτητα, η συγκεκριμένη παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία και αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες παραστάσεις του κοινού. Η Σμαράγδα Καρύδη λοιπόν έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Η δυσκολία του θεάτρου είναι μεγάλη με την ξανθιά ηθοποιό να το γνωρίζει πολύ καλά.

Η Σμαράγδα έχει μεγάλη αδυναμία στο θέατρο και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε σεζόν προσπαθεί να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις. Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης να μην τη συνοδεύει σε όλες τις δημόσιες εξόδους της, καθώς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει τα φλας των φωτογράφων, όμως η σχέση τους συνεχίζει να δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Το βράδυ της Τετάρτης, η επιτυχημένη ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Ροές και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Τερέζ Ρακέν”. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την Σμαράγδα, η οποία πόζαρε με πολλούς συνάδελφους της.

Δες τις φωτογραφίες:

Έλενα Σκουλά-Σμαράγδα Καρύδη-Εύα Νάθενα

Εύα Νάθενα-Μαρία Κίτσου-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη-Σμαράγδα Καρύδη-Γιώργος Κωνσταντίνου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164