Σμαράγδα – Θοδωρής απόψε μαζί στο Mega ! Δείτε φωτό από το σπέσιαλ επεισόδιο της σειράς “Πίσω στο σπίτι”…

Ανατροπές έρχονται στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι»: Η Σμαράγδα Καρύδη περνά στην παρανομία και απειλεί τον Θοδωρή Αθερίδη! Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα μας αποκαλύπτει το συμβολικό φινάλε της πρώτης σεζόν

Μια όμορφη αρχαιοκάπηλος, η Λούσυ, μέλος μιας μαφιόζικης σπείρας, ταράζει κι άλλο τη ζωή του Ηλία και της Κατερίνας. Η Σμαράγδα Καρύδη κάνει guest εμφάνιση στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι» και αναστατώνει τον Θανάση Τσαλταμπάση, ενώ παρασύρει τον Θοδωρή Αθερίδη στην παρανομία.

Η όμορφη ηθοποιός μιλά για τη φιλική συμμετοχή της – όπως τη χαρακτηρίζει – και για τη συνεργασία της με το καστ της σειράς: «Δεν είναι ένα κανονικό guest. Είναι όλοι φίλοι μου και σκηνοθετεί ο Σπύρος Ρασιδάκης, που είχαμε συνεργαστεί και παλαιότερα στη σειρά «Φίλα τον βάτραχό σου», οπότε είναι λίγο σαν να πήγα επίσκεψη σε φιλικό σπίτι. Οικογενειακή υπόθεση, δηλαδή. Ενα πέρασμα θα κάνω και δεν θα κρατήσει πολύ. Ο ρόλος που θα υποδυθώ είναι μιας αρχαιοκάπηλου που είναι λίγο μαφιόζα». Οσο για τον Ηλία, που υποδύεται ο Θοδωρής Αθερίδης, η κ. Καρύδη λέει: «Δεν θα τον γοητεύσω, αλλά θα τον απειλήσω. Εψαχναν να βρουν κάποια για τη σκηνή να απειλήσει τον Θοδωρή και πήραν εμένα. Καταλάβατε…», δηλώνει χαριτολογώντας η Σμαράγδα Καρύδη.

Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) δεν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και η εταιρεία κόβει το ρεύμα στο σπίτι των Ακίνδυνων. Η οικογένεια ένας-ένας πηγαίνει στο loft της Αντζελας για να κάνουν μπάνιο και να μαγειρέψουν. Ο Ηλίας ψάχνει να βρει λεφτά για να πληρώσει τον λογαριασμό και τότε μπαίνει η Λούσυ (Σμαράγδα Καρύδη) στη ζωή του. Εμφανίζεται στο σπίτι τους ως μεσίτρια ασφαλειών και ο Κωστής (Θανάσης Τσαλταμπάσης) με το που τη βλέπει πέφτει θύμα της γοητείας της. Η Λούσυ, όμως, είναι μέλος μιας σπείρας που διακινεί αρχαία και χρειάζονται επειγόντως ένα καινούργιο πρόσωπο για να μεταφέρει ένα αρχαίο άγαλμα. Τα λεφτά είναι πολλά και ο Ηλίας δέχεται. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια ετοιμάζεται για τον γάμο του Κωστή και της Aντζελας. Ο Ηλίας φέρνει το άγαλμα για να το κρύψει στο σπίτι ώσπου να το παραδώσει και το παρουσιάζει ως δώρο γάμου. Τα πράγματα μπερδεύονται όταν ο Κωστής το παίρνει στο loft για να το δει και η Αντζελα.

H σεναριογράφος της σειράς, Ρένα Ρίγγα, μας λέει ότι έχουν πάρει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας αρχές Νοεμβρίου, με την εκκίνηση της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. Επίσης, μας αποκαλύπτει το φινάλε του πρώτου κύκλου, το οποίο αφήνει αίσθηση «to be continued» και θα δούμε την οικογένεια να τα χάνει όλα! «Γιατί κινήθηκαν με τον τρόπο που κινείται πάντα ο Ελληνας, με τη λαμογιά. Ουσιαστικά θέλουμε να δώσουμε και ένα μήνυμα, ότι καλό θα ήταν να δουλέψουμε και εμείς σκληρά. Αυτό είναι το μήνυμα της σειράς», εξηγεί η σεναριογράφος, ενώ δηλώνει πολύ ευτυχισμένη φέτος με το cast που έχει στη διάθεσή της.

Οσο για τον αν συμφωνεί με την άποψη του Σταύρου Ζαλμά ότι πάσχουμε από καλά σενάρια, η Ρένα Ρίγγα λέει: «Δεν νομίζω ότι πάσχουμε. Νομίζω ότι ήταν όλα καλά τα σενάρια. Οταν προσπαθούμε να μιμηθούμε γίνονται περίεργα τα πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι να αρχίσουμε να γράφουμε ελληνικά σενάρια με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Να μην προσπαθούμε να αντιγράφουμε».

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More