Επιτέλους μια κρέμα που θα σε κάνει να αγαπήσεις τις ρυτίδες σου

‘Εχουμε συνηθίσει οι εταιρίες καλλυντικών που λανσάρουν κρέμες για ώριμες επιδερμίδες να συνοδεύουν αυτό το λανσάρισμα με visual που δείχνουν αψεγάδιαστα πρόσωπο και τέλεια ρετουσαρισμένες επιδερμίδες. Λες και το να έχει κανείς ρυτίδες, ή το να μεγαλώνεις είναι κάτι απαγορευτικό.

Γι’αυτό και χαρήκαμε διπλά όταν βρεθήκαμε στο λανσάρισμα της νέας κρέμας Diadiermine. Σε πρώτη φάση για το visual που συνόδευε το λανσάρισμα και το οποίο ήταν πέρα για πέρα αληθινό, έπειτα για το μότο (Αν νιώθεις νέος, δείχνεις νέος!) που μαρτυρά ότι η ηλικία είναι πολλά περισσότερα από έναν αριθμό, η ηλικία είναι συμπεριφορά, αλλά και για την τεχνολογία αυτής της σειράς.

Μέσα από τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Expert Rejuvenation που περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός και κρέμα ματιών, η Diadermine έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην επαγγελματική αντιγηραντική φροντίδα και την τεχνολογική υπεροχή.
Η νέα σειρά Diadermine Expert Rejuvenation επανορθώνει το DNA των κυττάρων που έχουν υποστεί ζημιά από τις ακτίνες του ήλιου μέσω της φωτολυάσης (Photolyase/Rejuvenol)1, μειώνει το ποσοστό της αποικοδόμησης του κολλαγόνου στα κύτταρα και ενισχύει ορατά την παραγωγή ελαστίνης.

Η Rejuvinol ενισχύει την επανόρθωση των βλαβών λόγω UV ακτινών κατά 50%. Τα ένζυμα που αποικοδομούν το Κολλαγόνο μειώνονται κατά 80%. Αυτό χαρίζει:
– Βαθιά αναγέννηση των κυττάρων και νεανικό δέρμα
– Λείες ρυτίδες
– Περισσότερη πυκνότητα και ανασηκωμένο το περίγραμμα
– Εντατική θρέψη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση του δέρματος αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή
– Υγιή λάμψη

Αν ανήκεις, λοιπόν, στο ηλιακό group των 50 plus φρόντισε να απολαμβάνεις την ζωή, να νιώθεις νέα και φυσικά να αγαπάς τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας κρέμας που υποστηρίζουν, φροντίζουν και λειαίνουν τις ρυτίδες σου και δεν φοβούνται να μιλήσουν γι’αυτές ή να τις κάνουν εικόνα!

PS: Οι παραπάνω photo είναι από την παρουσίαση στην οποία παρευρέθηκε όλος ο beauty κόσμος!

Read More

And More