Σνόμπαραν τους πιο διάσημους γλούτους

Σνόμπαραν τους πιο διάσημους γλούτους | tlife.gr

Οι πιο «διάσημοι γλουτοί» του κόσμου ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Τι έγινε; Στην πρεμιέρα της καινούριας ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ «Back Up Plan» κανένας από τους επώνυμους φίλους της δεν την τίμησε με την παρουσία του.

Ούτε ένας star δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί έξω πολυκινηματογράφο του Λονδίνου, κανείς δεν φωτογραφήθηκε μαζί της και μόνη της η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθούσε να τραβήξει πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Στο εξωτερικό συνηθίζεται οι επώνυμοι να παρεβρίσκονται στις πρεμιέρες των συνάδελφων τους με σκοπό να τους βοηθήσουν στην προώθηση της ταινίας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως με την Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς η ίδια να γνωρίζει τους λόγους.

Παρόλη την στενάχωρια της για το «σνομπισμό» που έδειξαν απέναντΙ της οι διάσημοι φίλοι της, εκείνη δεν πτοήθηκε. Πόζαρε με την δερμάτινη ξώπλατη τουαλέτα την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες Ferragamo, και με το μαλλί κότσο υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές της ενώ στους δημοσιογράφους δήλωσε ευτυχισμένη για την οικογένεια της.

READ more