“So you think you can dance”: Η ώρα του ημιτελικού, έφτασε!

Χορεύεις; ‘Οχι ακόμα; Αποκλείεται… Το “So You Think You Can Dance” είναι εδώ τόσο καιρό, οπότε δύσκολο το κόβω λατρεμένη να μην έχεις μπει στο… ρυθμό του! Και μάλιστα; Το “Dance” δεν είναι μόνο εδώ, αλλά έχει μπει στην τελική ευθεία!
Απόψε έχει “Dance” και δεν έχει απλώς “Dance”, έχει… ημιτελικό! Μοναδικές χορογραφίες, εξαιρετικοί guests και μία δύσκολη διαδικασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε για ακόμη μια φορά, στο προηγούμενο live, με την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό να έχει ξεκινήσει ήδη!
Τι θα δούμε σήμερα; Ανάμεσα στα άλλα θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα να ανεβαίνει στο πλατό του show, σε μία χορογραφία «παζλ» που ενώνει όλα τα είδη χορού που παρουσιάστηκαν στο “So You Think You Can Dance” και θα μας «απογειώσει».
Φυσικά οι έξι καλύτεροι χορευτές του show θα διαγωνιστούν solo, σε ζευγάρια και group σε ολοένα πιο απαιτητικές χορογραφίες, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού για το Μεγάλο Τελικό.
Η μεγάλη χορευτική βραδιά θα ολοκληρωθεί με τους 4 φιναλίστ να παίρνουν το εισιτήριο για τον Τελικό. Τι περιμένει τους φιναλίστ; Οι 4 χορευτές θα διαγωνιστούν σε σόλο χορογραφίες στο είδος χορού της επιλογής τους. Live, θα διεξαχθεί κλήρωση η οποία θα αναδείξει τα 2 ζευγάρια που θα κληθούν να χορέψουν μία χορογραφία επί σκηνής.
Οι κριτές θα επιλέξουν τους δύο χορευτές που θα αποχωρήσουν και η Δούκισσα Νομικού θα ανακοινώσει τους 2 φιναλίστ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε μία σόλο χορογραφία που ήδη έχουν εκτελέσει, από τις Audition έως και τον Ημιτελικό. Αφού ολοκληρωθεί το διαγωνιστικό κομμάτι, μέσω της ψηφοφορίας του κοινού, θα αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας χορευτής!
Ο δρόμος για την κορυφή είναι πιο κοντά από ποτέ!

Read More

And More