Σόφη Πασχάλη – Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Από το Survivor στην Καππαδοκία με Κοκλώνη – Σαμαρά! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Λίγες μέρες έμεινε μόνο στην Ελλάδα η Σόφη Πασχάλη μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο! Εδώ και λίγες μέρες η γνωστή γυμνάστρια αλλά και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, έχουν ταξιδέψει στην Καππαδοκία.

Οι δυο survivor κυρίες, είναι καλεσμένες του Νίκου Κοκλώνη και κάνουν γυρίσματα για τη νέα εκπομπή που θα προβληθεί σε λίγο καιρό από τον ΣΚΑΪ, με τίτλο Celebrity Travel! Η παρέα της εκπομπή βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην κεντρική Ανατολία ή όπως αλλιώς λέγοταν η Καππαδοκία, στον τόπο των όμορφων αλόγων!

Η Σόφη Πασχάλη και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ξεναγήθηκαν από τον Νίκο Κοκλώνη στις ομορφιές της ιστορικής περιοχής και πέτυχαν μάλιστα τα υπέροχα αερόστατα πάνω από τους επιβλητικούς βράχους της Καππαδοκίας. Μαζί τους στο ταξίδι και ο καλός φίλος του Νίκου Κοκλώνη γνωστός hairstylist Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος απόλαυσε το ταξίδι αλλά είχε και δουλειά αφού επιμελήθηκε τα χτενίσματα τόσο της Σόφης,όσο και της Ελισάβετ.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από το μαγευτικό ταξίδι τους

H Σόφη Πασχάλη με την Ελισάβετ Δοβλιατίδου ποζάρουν μπροστά από το επιβλητικό τοπίο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Νίκο Κοκλώνη

Ο Τρύφωνας, ενθουσιάστηκε με τα αερόστατα, αλλά δεν ανέβηκε… Προτίμησε να τα απολαύσει από μακριά!

Read More

And More