Σόφη Ζαννίνου: Η αποκάλυψη για την ηλικία της και τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη.

Η σπουδαία ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε μιλώντας στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, στα παιδικά της χρόνια, αποκάλυψε την ηλικία της, ενώ εκμυστηρεύτηκε ποιες αισθητικές παρεμβάσεις έχει κάνει.

«Όταν άρχισα το σχολείο οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία πήγα εσωτερική. Εκεί έπαθα κατάθλιψη», ανέφερε και συμπλήρωσε πως όλα αυτά την έκαναν δυνατή και αποτελούν τα εφόδιά της για να «πολεμάει».

Αναφορικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις και την ηλικία της η Σοφία Ζαννίνου δήλωσε: «Είχα πολύ καλό DNA από τη μητέρα μου. Μια φορά είχα κάνει μπότοξ και έπαιζα στις Επτά θανάσιμες πεθερές και είχα μία σκηνή που έπρεπε να είμαι θυμωμένη. Ήταν το μάρμαρο εδώ, να σφίγγομαι από εδώ να σφίγγομαι από εκεί, λέω αμάν δεν είναι για εμένα αυτά. Εγώ είμαι 71 ετών. Πες μου σε παρακαλώ για ποιο λόγο και ποιος θα με πιστέψει να πω ότι είμαι 52;».

«Με την κόρη μου και τη μητέρα μου ζούμε μαζί στο ίδιο σπίτι και δεν ενοχλεί η μία την άλλη. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο και αυτό λέω και στα νέα κορίτσια. Η καλύτερη συνταγή για να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση, είναι ο καθένας να έχει τον χρόνο του και τον χώρο του», είπε κλείνοντας η Σόφη Ζαννίνου.

Read More

And More