Σοφία Αλατζά: Ερωτευμένη η παρουσιάστρια του Mega – Τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Μια από τις όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή απολαμβάνει η Σοφία Αλατζά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Μπάλα Live στο Mega εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον Μάνο Χατζάκη.

Όπως αποκαλύπτει η Real Life, πρόκειται για έναν γοητευτικό επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου. Το φετινό καλοκαίρι το ζευγάρι πέρασε μέρος των διακοπών του στη Σαντορίνη, με τη Σοφία Αλατζά να δημοσιεύει στο instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την ίδια να χαμογελά στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Αγαπημένος προορισμός ωστόσο παραμένει το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Μάνος Χατζάκης, και εκεί όπου τον επισκέπτεται συχνά η Σοφία Αλατζά, προκειμένου να περάσουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Σοφία Αλατζά ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστών. Μπορεί η αγάπη της για τον αθλητισμό να την ώθησε στο αθλητικό ρεπορτάζ, ωστόσο η όμορφη δημοσιογράφος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συνεργασία της με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από δύο χρόνια.

Φέτος η Σοφία Αλατζά βρίσκεται στο δυναμικό του Mega καταγράφοντας τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας από τα ελληνικά γήπεδα -και όχι μόνο- μέσα από την εκπομπή Super Μπάλα Live με τον Γιώργο Χελάκη και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο

Read More

And More